Tarieven

Ik geef gericht advies door een verband te leggen tussen je klachten en een niet adequaat verlopend (biochemisch) proces in jouw lichaam. Hierbij maak ik indien nodig gebruik van laboratoriumonderzoek. Met het toedienen van de juiste voedingsstoffen en het elimineren van belastende stoffen wordt het proces dat niet optimaal verloopt weer in balans gebracht. Op deze manier wordt het zelf genezend vermogen van je lichaam gestimuleerd, waardoor ook de klachten zullen afnemen.

Tarieven:

Eerste consult (1,5 uur) € 99,-
Vervolgconsult (1 uur) € 65,-
Telefonisch/skype consult € 40,-
Supermarktsafari € 55,-
IMUpro Basic €245,-

Voor afspraken die niet of niet binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd, wordt de helft van het tarief in rekening gebracht.

Consulten op afstand dienen vóór aanvang van het consult voldaan te zijn.

Via DE HORMOONFACTOR is het mogelijk om het online programma “HET ZIJN JE HORMONEN” te volgen, om je hormonen weer in balans te brengen. Dit programma gaat in op alle facetten die voor een verstoorde hormoonbalans kunnen zorgen. Je kunt dit programma alleen doen of met één van de coaches, waarvan ik er één ben. Je hoeft niet direct te beslissen, je kunt tijdens het programma alsnog, tegen een meerprijs, het coachingspakket aanschaffen.